Arhivă blog

joi, 16 aprilie 2015

Intrebari frecvente-Stardoll

<<ÎNTREBARE:

Care este rostul acestei pagini?

RĂSPUNS:

Această pagină este menită, pur și simplu, să ofere răspunsuri la unele dintre cele mai frecvente întrebări despre Stardoll. Vom actualiza periodic pagina cu informații relevante, așa că viziteaz-o periodic pentru a fi la curent cu noutățile.

ÎNTREBARE:

Este Stardoll un site sigur?

RĂSPUNS:

Site-ul Stardoll este moderat automat 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână și, deși acest lucru nu garantează în mod automat securitate, noi, cei de la Stardoll, lucrăm continuu pentru a îmbunătăți securitatea și siguranța pe platformele noastre de jocuri – unul dintre cei mai importanți pași în această direcție fiind implementarea mai multor filtre pentru a elimina cuvintele vulgare și limbajul nepotrivit.

Avem, de asemenea, Regulile de bază, un ghid de comportament corect pe Stardoll. Stardoll are dreptul să anuleze orice statut de membru sau să închidă orice cont, fără a oferi rambursare, dacă oricare dintre regulile noastre sunt încălcate. Butoanele pentru raportare sunt accesibile ușor oriunde pe site, oricând și oricui dorește să raporteze un incident.

Pentru părinții cu copii sub vârsta de 13 ani, avem opțiunea unui cont cu statut de Copil protejat care limitează interacțiunile pe care copilul dumneavoastră le poate avea pe site.
Dacă dorești să activezi opțiunea Copil protejat pentru contul tău, mergi pe pagina Contul meu / Setări și alege Activează Copil protejat.

ÎNTREBARE:

Mă costă ceva să fiu pe Stardoll? 

RĂSPUNS:

Nu. Statutul de membru Stardoll este gratuit și majoritatea jocurilor, cum ar fi Dressup-urile păpușilor Stardoll, salvarea păpușilor Stardoll în Album, crearea propriului stardoll s.a.m.d. sunt, de asemenea, gratuite. Mai mult, poți câștiga Monede Star (valută în jocul Stardoll) gratuit, realizând o serie de activități pe Stardoll.com.

Toți membrii primesc Monede Star și Stardolari drept cadou de început de la Stardoll (Monedele Star și Stardolarii sunt valutele care se pot folosi în jocul Stardoll).Dacă copilul dumneavoastră dorești mai multe haine pentru păpușa sa stardoll sau mai multe decorațiuni pentru Suite decât sunt incluse în statutul de membru, ea sau el va trebui să le cumpere.

Pentru a cumpăra Stardolari, conectează-te și mergi pe pagina Contul meu sau mergi direct pe pagina de plățiunde poți vedea o listă completă de prețuri pentru fiecare țară.
Dacă vrei să cumperi un Cod Cadou Stardoll, te rugăm să te deconectezi înainte și să mergi pe pagina noastră de plăți.

ÎNTREBARE:

Cine se poate juca pe Stardoll?

RĂSPUNS:

Oricine! Dar, în principal, fete (și băieți) cu vârstele cuprinse între 7 și 17 ani.

ÎNTREBARE:

Sunt plățile pe Stardoll sigure? ?

RĂSPUNS:

Stardoll.com folosește cele mai recente tehnologii de încriptate și măsuri de securitate pentru ca plățile tale pe Stardoll să fie sigure. Toate informațiile financiare sunt încriptate (SSL) înainte de a fi trimise către noi. Ca măsură de protecție împotriva accesului unei terțe părți, nu stocăm niciun fel de informații legate de cărțile de credit în sistemul nostru de plată.

ÎNTREBARE:

Cum pot contacta Stardoll?

RĂSPUNS:

Ne poți trimite un e-mail la support@stardoll.com
Ne poți trimite scrisori la:
STARDOLL AB 
Luntmakargatan 26
S 111 37 Stockholm
SWEDEN (SUEDIA)
Pentru probleme specifice, te rugăm să vizitezi pagina Contactează-ne pentru a vedea mai multe modalități de a intra în contact cu noi.

ÎNTREBARE:

Pot să lucrez la Stardoll? 

RĂSPUNS:

Suntem interesați întotdeauna să descoperim oameni talentați și creativi, care sunt pasionați de modă și de distracție. Așadar, dacă consideri că ești potrivit/ă pentru Stardoll, trimite-ne un e-mail în care să ne povestești despre tine și să ne descrii experiența ta la jobs@stardoll.com>>
Sursa:www.stardoll.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu