Arhivă blog

joi, 16 aprilie 2015

Stardoll

Ce se intampla pe Stardoll:
<<CE SE ÎNTÂMPLĂ PE STARDOLL.COM?
Stardoll este un site-comunitate de manechine virtuale destinat tuturor celor interesați de modă, design și legarea de prietenii. Pe Stardoll poți crea propria păpușă stardoll sau poți alege din colecția tot mai mare de păpuși vedete și le poți îmbrăca în bogata noastră gamă de articole vestimentare. Fiecare păpușă vedetă are o garderobă alcătuită din haine unice. În plus, păpuși noi sunt adăugate în fiecare săptămână.

Statutul de membru este gratuit și majoritatea membrilor sunt fete cu vârsta între 7 și 17 ani.

Numele original al Stardoll a fost Paperdollheaven.com, un site care a început ca un hobby pentru Liisa din Scandinavia. Inspirată de pasiunea din copilărie pentru păpuși de hârti, Liisa a început să deseneze păpuși și garderobe pentru acestea și a învățat web design. Pagina ei personal a devenit o destinație populară pentru adolescenți. În 2004, cu ajutorul fiului ei, Liisa a îmbunătățit site-ul și l-a numit Paperdoll Heaven.

Stardoll este unul dintre puținele locuri de pe Internet în care fetele se pot exprima liber prin jocuri de fantezie și creație de modă. Stardoll este un loc excelent pentru a petrece timpul cu prietenii și a întâlni alți copii din întreaga lume. Ne dorim ca Stardoll să fie un mediu plin de inspirație, sigur și creativ și facem tot posibilul pentru a atinge acest scop. „Cele mai mult site-uri sunt concentrate pe violență și competitivitate”, spune Liisa. ”Am vrut să creez un mediu online pozitiv pentru fetele creative și interesate de modă. Ele sunt cele care caută alternative la jocuri de tip shooter.”>>
Sursa www.stardoll.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu